Ceremonia e hapjes për vitin e ri akademik 2017 - 2018

Kolegji Universitar Bedër, mirëpret ditën e hënë studentët e rinj dhe ata aktualë, në ceremoninë e hapjes së vitit të ri akademik 2017-2018,  e cila do të zhvillohet në sallën e konferencave, ora 12:00.

Ju mirëpresim!