Stafi

Stafi Akademik

Adil Kutlu
Ka lindur në muajin janar të vitit 1971 në Turqi në Sarıkaya të qytetit të Yozgatit. Studimet parauniversitare i kreu në vendin e lindjes, ndërsa të Lartat i kreu në vitin 1993 në universitetin Atatürk të qytetit të Erzurumit. Vazhdon studimet e doktoraturës pranë Universitetit Evropian Të Tiranës.
Atakan Derelioğlu
Lindur më 1975 në Kocaeli/Turqi. Në vitin 2001 u diplomua në Fakultetin e Teologjisë të Universitetit Marmara. Në vitin 2005 plotësoi studimet e masterit në Universitetin Sakarya. Në vitin 2014 përfundoi studimet doktoratorale pranë Universitetit Marmara.
Elton Karaj
Genti Kruja
Genti Kruja ka në 2003 ka kryer studimet e larta për Sociologji në Univ. Istanbul. Në 2007 ka kryer Masterin SHPU në Universitetin e Tiranës, dega Sociologji-Filozofi me temë “Mirëkuptimi ndërfetar në Shqipëri: ecuri dhe sfida”. Më 2015 ka mbaruar doktoraturën në Univ. e Tiranës, Dega Filozofi.
Hekuran Uzuni
Hekuran  Uzuni
Hysni Skura
He was born in Burrel in 1993. Upon attending his primary and secondary education in Guri Bardh- Mat, he completed his high school at Madrasa of Tirana. He received his bachelor degree in Islamic Theology in 2014 at Bedër University, and in 2016 finished his master degree at the same University.
Ndricim Ciroka
Nuh Tokçelik
Veton Tulla
Hasan Bello