Stafi

Stafi Akademik

Skënder Brucaj
Dr. Bruçaj ka shërbyer si kryetar i KMSH-së për vitet 2014-2019. Ai ka dhënë kontributin e tij në dhjetra konferenca në lidhje me edukimin, lirine e besimit, tolerancen dhe diaologun ndërfetar.Fokusi i kërkimeve të tij është diplomacia kulturore dhe fetare, religjoni dhe spiritualiteti në edukim.
Genti Kruja
Genti Kruja ka në 2003 ka kryer studimet e larta për Sociologji në Univ. Istanbul. Në 2007 ka kryer Masterin SHPU në Universitetin e Tiranës, dega Sociologji-Filozofi me temë “Mirëkuptimi ndërfetar në Shqipëri: ecuri dhe sfida”. Më 2015 ka mbaruar doktoraturën në Univ. e Tiranës, Dega Filozofi.
Rahim Ombashi
Prof. Asoc. Dr. Rahim OMBASHI (lindi më 03. 06. 1952, qyteti Korçë). Profesor me kohë të plotë i Kolegjit Universitar BEDËR, Tiranë. Mori gradën “Doktor i Shkencave Filologjike” prej Institutit të Gjuhësisë e të Letërsisë, pranë Akademisë së Shkencave të Republikës së Shqipërisë, Prof. Asoc...
Ali Zaimi
Jamal Alsafarti
Elton Karaj
Hysni Skura
Hysni Skura ka studiuar Bach. dhe Msc, në Universitetin Bedër, Departamenti i Shkencave Islame në vitet 2014 – 2016. Aktualisht, ai është duke vazhduar studimet e doktoraturës në Departamentin e Shkencave Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare.
Oltion Kola
Rudina Çinari
Pas një përvoje mësimore ndërkombëtare në New York, Shtetet e Bashkuara, Rudina, që nga viti 2021, është një anëtare e vlefshme e komunitetit të Universitetit Beder, ku mban postin e Asistent Lektores dhe njëkohësisht përgjegjëse e zyrës së planifikimit të karrierës.
Valdrin Mera
Xhorxhina Seferi
Aorel Senja
Ledian Cikalleshi
Ledian Cikalleshi, ka lindur në Kavajë më 1987. Është diplomuar në shkecat Islame - Teologji në Universiteti Uludağ, Bursa, Turqi. Ka përfunduar masterin e Shkencave Moderne Islame, në Universitetin Bedër në vitin 2016. Nga 2016 e deri tani mban detyrën e Myftiut të Zonës Korçë.