Aplikimet për Raundin e Parë

Të dashur maturantë,
 
Më datë 29 Korrik 2022, nëpërmjet sistemit uAlbania do të nisë procesi i aplikimit për përzgjedhjen e programeve të studimit bachelor, të integruar të ciklit të dytë, si dhe ato profesionale. 
 
Bëj edhe ti zgjedhjen tënde! ツ
 
Raundi I 
29 Korrik – 3 Gusht 
web: https://ualbania.al/
 
 
Kolegji Universitar Bedër ofron 11 programe studimi në nivelin bachelor, të integruar të ciklit të dytë, si dhe me karakter profesional.
 
 •  Drejtësi 
 •  Shkenca Kompjuterike
 •  Teknologji Informacioni dhe Komunikimi
 •  Informatikë Ekonomike
 •  Shkenca Komunikimi
 •  Marrëdhënie me Publikun dhe Komunikim Marketingu
 •  Gjuhë dhe Letërsi Angleze
 •  Shkenca Islame
 •  Programim në Web 
 •  Multimedia dhe Dizajn Grafik
 •  Financë Kontabilitet 
 
Programet ofrohen në gjuhën shqipe dhe në gjuhën angleze  . 
 
Maturantët me rezultate të larta mund të aplikojnë për Bursë Ekselence, Sociale, Talenti, si dhe për programin POSIP. 
 
Kontakto:
 
Cel:  +355673427001
 
 
file:///C:/Users/User/Downloads/Marredhenie%20Publike%20dhe%20Komunikim%20Marketingu.html