Dr. Selman Aude Bashkëbisedim me Studentët e Shkencave Islame

Ruaje Lidhjen me Zotin

Dr. Selman Aude I ftuar nga KMSH zhvilloi një vitizë në ambientet e Shkollës së Lartë Hëna e Plotë Bedër ku pati një bashkëbisedim me studentët e Shkencave Islame.

Gjatë këtij bashkëbisedimi Dr. Aude qëndroi mbi rëndësinë e origjinës nga vijmë dhe asaj çfarë na pret pranë Allahut xh.xh pasiqë ne jemi udhëtar në këtë botë.

Një pikë tjetër e rëndësishme ishte edhe qëndrimi me plot durim i Shqiptarëve përballë sfidave dhe reprezaljeve të komunizmit që u mundua të shkatërronte religjionin në tërësi por që nuk ja arritën dot sepse përballë saj qëndronin fort besimtarët të mbushur me besim.

“Ruaje lidhjen me Zotin sot që nesër të jesh i qetë nga humbjet e kësaj dynjaje”