Konferenca e III-të e Imamëve

Sot, e shtunë, 27 janar 2018, nga zhvillimi i Konferencës së III-të "Roli i imamëve në shoqërinë moderne", organizuar nga Komuniteti Mysliman i Shqipërisë dhe Kolegji Universitar Bedër, me të ftuar personalitete dhe drejtues të institucioneve islame nga Jordania, Gjermania dhe Zvicra.