Konferenca III e imamëve

Më 27 janar 2018 u zhvillua Konferenca III "Roli i imamëve në shoqërinë moderne", organizuar nga Komuniteti Mysliman i Shqipërisë dhe Kolegji Universitar “Bedër”, me të ftuar personalitete dhe drejtues të institucioneve islame nga Jordania, Gjermania dhe Zvicra.