Një delegacion nga FSI viziton KU Bedër

Ditën e hënë më 06.11.2017 një delegacion nga Fakulteti i Studimeve Islame, Prishtinë të shoqëruar nga dekani i këtij fakulteti Dr. Fahrush Rexhepi si dhe pjesëtarë të tjerë të stafit pedagogjik zhvilluan një takim pune pranë KU Bedër. Ata u pritën nga Rektori i KU Bedër Prof. Dr. Ferdinand Gjana, dekani i Fakultetit të Shkencave Humane Prof. Asoc. Dr. Rahim Ombashi si dhe anëtarë të tjerë të stafit akademik të Departamentit të Shkencave Islame, ku u zhvillua një takim miqësor duke shkëmbyer ide dhe mendime mbi eksperiencat disavjeçare në institucionet përkatëse. Gjithashtu gjatë këtij takimi zuri vend edhe një bashkëbisedim me studentë të këtij departamenti, ku dekani Dr. Fahrush Rexhepi, shprehu mirënjohjen e tij për mikpritjen si dhe ndau me studentët vlerën dhe rëndësinë e kësaj fushe studimi.