Studiuesi H. Burhan Fili vizitë në Bedër

Ditën e enjte më 09.11.2017 studiuesi dhe teologu H. Burhan Fili vizitoi KU Bedër, ku u prit fillimisht nga Rektori Prof. Dr. Ferdinand Gjana dhe Dekani i Fakultetit të Shkencave Humane Prof. Asoc. Dr. Rahim Ombashi, si dhe anëtarë të stafit akademik të Departamentit të Shkencave Islame.
Më pas ai ka zhvilluar një bisedë dhe takim me studentë të këtij departamenti, ku z. Fili shprehu eksperiencat e tij lidhur me fushën e Studimeve Islame. Ai shoqërohej gjithashtu nga Drejtori i Medias dhe Marrëdhënieve me Publikun në KMSH z. Agron Hoxha.