Vizitë në BIK dhe FSI

Një pjesë e stafit pedagogjik të Departamentit të Shkencave Islame, Bedër, i kryesuar nga përgjegjësi i këtij departamenti Dr. Genti Kruja, ditën e martë dt. 10.10.2017 ka zhvilluar një vizitë në Bashkësinë Islame të Kosovës dhe Fakultetin e Shkencave Islame, Prishtinë, ku janë pritur nga drejtues të këtyre institucioneve, Myftiu i Kosovës Naim ef. Tërnava, sekretari i përgjithshëm H. Resul Rexhepi, dekani i FSI-së Prof. Fahrush Rexhepipi, Drejtori i Kulturës z. Ramadan Shkodra, anëtarë të Kryesisë, etj. Gjatë kësaj vizite të pranishëm ishin edhe lektorët z. Veton Tulla dhe z. Hysni Skura.